Ellen en Jeroen

Ellen en Jeroen

Penningmeester / Bestuursleden
Introductie

Ellen is een spil in onze Kiran Fonds organisatie. Zij zorgt voor de contacten met Nepal en is daarnaast ook de penningmeester.
Jeroen is hierin haar steun en toeverlaat en doet het beheer van de website.

Wij willen ons graag gezamenlijk aan jullie voorstellen omdat we in het dagelijks leven ook een koppel zijn. Naar aanleiding van een opleiding gezondheidzorg in ¬†tropische/ontwikkelingslanden (gevolgd door Ellen) zijn we gezamenlijk als vrijwilligers voor bijna 4 maanden naar Nepal geweest. Wij zaten in een klein dorpje in het zuiden van Nepal. Jeroen heeft les gegeven in milieu en engels op een lagere school. Ellen heeft zich in een gezondheidspost gericht op het verbeteren van voorlichting ten aanzien van moeder- en kindzorg. Het was voor ons een leerzame en geweldige tijd. Terug in Nederland konden we de geuren en kleuren van het land, de enthousiaste en aardige Nepalezen maar ook hun armoede niet uit ons hoofd zetten. Eind 2004 kwamen we in contact met Jum en Henk. Het EFG project sprak ons erg aan. Het feit dat Jum zelf uit Nepal komt (en dus erg goed op de hoogte is van de taal, cultuur e.d.) was voor ons een belangrijk pluspunt om ons bij het bestuur van het Kiran Fonds aan te sluiten. Naast onze nieuwe bezigheden voor het Kiran Fonds werkt Jeroen als applicatiebeheerder bij een elektriciteitsmaatschappij. Zijn hobby’s zijn voetbal en de computer. Ellen is verpleegkundige in een ziekenhuis.¬†Daarnaast zijn we beide liefhebber van reizen, de natuur en onze hond.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met dit enthousiaste bestuur, de mensen in Nepal zelf en jullie als sponsoren veel kunnen bereiken voor de kinderen in Nepal.