Kiran Fonds in rouw……

Zeer verdrietig nieuws uit Nepal.

Op 9 mei 2021 is Ramesh, een van onze FSP-studenten, op 16-jarige leeftijd overleden. Hij wilde twee kleinere kinderen, die in nood waren geraakt bij de rivier, helpen en is helaas daarbij zelf verdronken.
Ramesh was in 2010 geselecteerd voor ons FSP-programma in het hostel. Zijn familie is ongeschoold, zijn moeder is grotendeels verlamd en is blind. Zijn vader heeft een slechte gezondheid en zijn oudere broer heeft een handicap aan zijn been waardoor ze beiden maar beperkt werkzaamheden kunnen uitvoeren om geld te verdienen. Ze hebben verder geen eigen bezittingen en het huis waarin ze wonen is sterk aan verval onderhevig.
Ramesh was hun toekomst!! 
Ramesh zou dit jaar examen doen en stond er goed voor. Hij was een goede leerling en goed in sport. Hij was behulpzaam, vriendelijk en stond vooral bekend om zijn vrolijkheid en enthousiasme.
Zijn geweldige lach zullen we nooit vergeten. Hij zal een lege plek achterlaten in onze Kiran Fonds familie. We willen zijn familie, lokale staf, zijn broers en zussen in het hostel, leraren en medestudenten op school, heel veel sterkte toewensen.
Samen met het lokale bestuur en hoofd van de school zullen we ons beraden hoe we de familie kunnen ondersteunen in deze zware tijd.