Sanam Gurung

Sanam Gurung

Geboortedatum: 19 september 1995

Introductie

Geboorteplaats: Mauja
Familie: Ik heb een vader, twee zussen en een broer.
Bijnaam: Ik heb geen bijnaam.
Favoriete eten/dieren/muziek: Mijn favoriete dier is een schildpad. Ik vind de vorm en kleur van het schild mooi. Ik heb geen favoriete muziek, ik vind alle soorten muziek leuk.
Favoriete vakantie bestemming: Ik zou veel plekken in Nepal willen bezoeken omdat het mijn moederland is. Ik zou ook Australie willen bezoeken en Tasmanie. Het schijnt daar heel mooi te zijn met stranden en zo.
Favoriete vakken: Biologie en Engels
Hobby's: Dansen, tekenen, zingen. Samen zijn met mijn vrienden. Mensen helpen. En studeren.
Opleiding Ik wil graag dokter of tandarts worden.
Schoolresultaten: Sanam heeft haar SLC diploma. Tijdens haar middelbare school opleiding is ze 1 jaar als eerste van het district ge-eindigd. Ze heeft een SLC +2 opleiding gedaan en volgt nu een tandarts-opleiding.
Quote: The world is a stage, perform in it.
Droom: Ik wens dat er vrede en liefde is over de hele wereld. En dat mijn toekomst plannen werkelijkheid worden!

Sanam_thuis_webSanam is geboren op 19 september 1995. Haar moeder overleed toen ze 6 was. Sanam kwam in 2003 in het hostel. In die tijd was het hostel allemaal nog wel wat slordig en wat kleiner van opzet. Als een van de eersten werd zij geselecteerd in het EFG programma (Education for Future Generation)

Sanam heeft tot 2013 in het Shanti Villa hostel gewoond. Ze is samen met haar broertjes en zusjes opgegroeid in het hostel.
Sanam aan het tekenenZe is een erg goede leerling en ze is tot twee maal toe uitgeroepen tot de beste leerling van de school in Dumre.

Sanam’s hobby is dansen en ze heeft ook al een prijs gewonnen met een danswedstrijd. Vaak had zij Puran als danspartner. Bij verschillende festiviteiten toonden de kinderen van het hostel hun passie voor dans.

Aan het begin van de periode in het hostel waren de tanden van Sanam niet netjes op een rij. Verschillende scheef gegroeide tanden maakten het moeilijk voor haar.
In 2008 kreeg zij hiervoor een behandeling met een beugel. Haar tanden werden gecorrigeerd en een mooi glimlach kwam er voor in de plek.

Misschien dat haar grote droom om tandarts te worden hieruit is ontstaan.  Ze mag zich nu bijna tandarts noemen en moet alleen nog haar traineeship afleggen, wat was uitgesteld vanwege de coronamaatregelen.

Let op haar gebit….